SAFE tilbyr for andre gang «Pensjonspraten» til sine medlemmer. Tilbudet er åpent for aktivt betalende SAFE-medlemmer fra 57 til  67 år. «Pensjonspraten» er en samtale med en ressursperson som kan være sparringspartner om dine pensjonsrettigheter og ulike valgmuligheter du kan ha. Les mer om tilbudet og meld deg på for en pensjonsprat HER

SAFE-logo Høy kvalitet 100 x 125

NYHETER

Roy Erling Furre frilagt

SAFE-nei til EU-regler for helikoptertrafikk

- SAFE oppfordrer alle medlemmer til å skrive under på oppropet til Norsk Helikopteransattes Forbund mot at EUs regleverk for helikopteroperasjoner offshore blir innført i Norge. SAFE som forbund støtter oppropet, enkeltmedlemmer oppfordres til å gjøre det samme, sier HMS-ansvarlig i SAFE, Roy Erling Furre.

Usannheter og sverting fra IE

Usannheter blir ikke mer sanne om de gjentas i det uendelige, slik IE-leder Leif Sande gjør i sin svertekampanje av SAFE i Brønnservice-oppgjøret. SAFE er solidariske med streikende kolleger, men må gå i rette med Sandes angrep på oss. SAFE takket nei til sentral avtale den gang Oljeserviceavtalen så dagens lys. SAFE hadde, til vi ble tvunget inn på den for oss nye Brønnserviceavtalen, direkteavtaler med brønnserviceselskapene. De avtalene var betydelig bedre enn Oljeserviceavtalen som IE har hatt langt over 20 år på å utvikle.

Enig med NR om ny pensjonsordning

SAFE og Norges Rederiforbund (NR) er etter flere års arbeid i det såkalte Pensjonsutvalget blitt enige om en ny pensjonsordning. - Den nye ordningen vil være på samme nivå som i dag, men vil være mer bærekraftig enn den gamle, sier 1. nestleder og tariffansvarlig i SAFE, Roy Aleksandersen.

Streik på Brønnservice-området

- Industri Energi er i streik på brønnserviceområdet. SAFE respekterer at kolleger er i lovlig arbeidskamp. Våre medlemmer vil i denne situasjonen forholde seg til de avtalte spillereglene i arbeidslivet.  Det betyr at ingen SAFE-medlemmer vil ta på seg oppgaver som skulle vært utført av kolleger i streik, sier 1. nesteleder og tariffansvarlig i SAFE, Roy Aleksandersen.

Enighet med NR på Landavtalen

SAFE er kommet til enighet med Norges Rederiforbund om revisjon av overenskomsten for landansatte. Forhandlingene ble gjennomført i Oslo mandag. Partene anbefaler forslaget og har gjensidig svarfrist 15. november.

Bli medlem - SAFE er kjent som den organisasjonen som best ivaretar den enkelte arbeiders interesser.