heidi-briskodden

YS med nye nettsider

YS og YS Medlemsfordeler har nå fått nye nettsider. Det aller viktigste er at de nye nettsidene er responsive, siden halvpartene av medlemmene våre kommer inn via mobilen. - Vi har også lagt vekt på et design på YS Medlemsfordeler som både er fint å se på, men som også gjør det enkelt å finne fram, sier Heidi Briskodden.

Ny stortingsmelding om sikkerheten offshore

– Det har vært flere alvorlige hendelser det siste året. Petroleumstilsynet har også stilt spørsmål om sikkerheten står ved et veiskille og det er uenighet mellom partene om kostnadskuttene medfører press på sikkerheten, sier Anniken Hauglie. - En gledelig nyhet, sier HMS-ansvarlig i SAFE, Roy Erling Furre.

Kjørsvik-saken på Dagsrevyen

Saken til tidligere hovedverneombud Runar Kjørsvik i Shell, Ormen Lange fikk bred omtale i NRK Dagsrevyen i går. SAFEs landsmøte vedtok en resolusjon med støtte til Kjørsviks kamp for rettferdighet etter at han hadde fortalt om sine erfaringar under landsmøtet.

SAFE vil ha møte om Super Puma

SAFE vil ta et initiativ til et møte med de andre fagforbundene som organiserer offshore-ansatte for å organisere et felles framstøt for å unngå at Super Puma-helikoptre blir satt i trafikk igjen på norsk sokkel. – Tilliten til disse maskinene er borte, og den vil ikke komme tilbake, sier HMS-ansvarlig Roy Erling Furre.

I dag lanseres YS-appen

Dagens medlemskort i plast erstattes med et digitalt medlemskort. Ditt nye medlemskort finner du i den nye YS-appen. Appen gir deg også god oversikt og enkel tilgang til alle dine medlemsfordeler som YS-medlem.

Bli medlem - SAFE er kjent som den organisasjonen som best ivaretar den enkelte arbeiders interesser.