SAFE tilbyr for andre gang «Pensjonspraten» til sine medlemmer. Tilbudet er åpent for aktivt betalende SAFE-medlemmer fra 57 til  67 år. «Pensjonspraten» er en samtale med en ressursperson som kan være sparringspartner om dine pensjonsrettigheter og ulike valgmuligheter du kan ha. Les mer om tilbudet og meld deg på for en pensjonsprat HER

SAFE-logo Høy kvalitet 100 x 125

NYHETER

Roy Erling Furre frilagt

Furre: - Har aldri opplevd maken

Etter seks alvorlige hendelser i løpet av knapt to uker må Statoil i dag møte hos Ptil for å forklare seg. Senest i går var det en lekkasje, denne gang på Mongstad. – Jeg har aldri opplevd maken, det er helt unikt og ekstremt, sier HMS-ansvarlig i SAFE, Roy Erling Furre, til NRK.

Stena Don-kontrakt termineres

Statoil har terminert kontrakten med Stena Don på Troll-feltet. Riggen står dermed uten oppdrag fra november. Kontrakten med Statoil løp opprinnelig til februar neste år. – Trist beskjed å få, nå får vi gjøre det beste ut av en vanskelig situasjon, sier leder i SAFE i Stena, Stig-Rune Refvik.

Undersøkelse: Hvordan har du det på jobben?

SAFE og Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) sender i disse dager ut en spørreundersøkelse til alle SAFE-medlemmer som har registrert e-post i vårt medlemsregister. Det er svært viktig at alle svarer på undersøkelsen.

Furre: - Varslere blir fjernet

– Vi har flere ganger opplevd saker der klubbledere og hovedverneombud blir sagt opp etter at de har varslet om vanskelige saker, sier 2. nestleder og HMS-ansvarlig i SAFE, Roy Erling Furre til NRK.

YS Arbeidslivsbarometer: - Vilje til omstilling

YS Arbeidslivsbarometer for 2016 viser mer usikkerhet og mindre trygghet. - Vi stabilitet, men samtidig en svak negativ trend på noen områder. Vi er inne i en tid med mye usikkerhet knyttet til økonomi, arbeid og vekst. Da er det ikke rart at folks bekymringer øker, sier YS-leder Jorunn Berland.

Bli medlem - SAFE er kjent som den organisasjonen som best ivaretar den enkelte arbeiders interesser.