Kielland-nettverket har fått et handlekraftig styre

Fra boklanseringen av Alexander L. Kielland-ulykken på Sola Strandhotell i fjor. Kian Reme til venstre.
Fra boklanseringen av Alexander L. Kielland-ulykken på Sola Strandhotell i fjor. Kian Reme til venstre.

Kielland-nettverket kombinerte årsmøte og årskonferanse i siste del av mai, og valgte nytt styre som får både arbeidsoppgaver og krevende utfordringer framover.

Gode diskusjoner og framtidsrettede vedtak

Tor Egil Løvli legger fram organisasjonsutvalgets forslag.
Tor Egil Løvli legger fram organisasjonsutvalgets forslag.

Den ekstraordinære kongressen var preget av gode og saklige innlegg fra en rekke delegater. Både størrelse på forbundsstyre, forholdet mellom antall valgte og ansatte på SAFE-huset, ble diskutert og vurdert med bakgrunn i arbeidsoppgaver.

Tannhelseforsikring i YS i samarbeid med Gjensidige

Hva smerter mest? Boringen eller regningen etterpå? Tannhelseforsikringen sikrer deg mot uforutsette kostnader i forbindelse med behandling hos din tannlege. Forsikringen utfyller de norske velferdsordningene og de refusjonsordningene som gis av det offentlige.

Velkommen til klubbledermøte og ekstraordinær kongress

Sammen med klubbledermøtet 14. juni avholder SAFE en ekstraordinær kongress for å kunne gjøre forarbeidet riktig til den ordinære kongressen. Det ligger altså ikke noe ekstraordinært bak den ekstraordinære kongressen. Det er først og fremst en organisatorisk og praktisk løsning for å kunne gjøre endringer i vedtektene i forhold til valg som skal gjøres på […]

Fornøyd med lønnsforhandlingene i Wintershall

Lønnsforhandlingene ble gjennomført i et godt forhandlingsklima, forteller Gro Gullhaug, leder i SAFE-klubben. – Vi samarbeidet med Industri Energiklubben under hele forhandlingen, og etter konstruktive diskusjoner kom partene til enighet. (Gro Gullhaug og Bjarte Vaktskjold. Foto: Mette Møllerop) 

Brønnserviceområdet starter forhandlingene i dag

Tirsdag 6. og onsdag 7. juni er satt av til forhandlinger på Brønnserviceavtalen. Det er YS/SAFE og NHO/Norsk olje og gass som er parter i forhandlingene, og forhandlingene foregår i Stavanger i Norsk olje og gass sine lokaler.