Tariffnyheter

TARIFFNYHETER

Eirik Bornø Foto: Trygve Bergsland
Eirik Bornø Foto: Trygve Bergsland

Streik avverget: løsning i NHO-oppgjøret

Streiken er avverget etter at YS og NHO kom til enighet ved 15.00-tiden søndag ettermiddag, etter mer enn 15 timers mekling på overtid. - Vi er fornøyd med at NHO kom oss i møte, selv om rammen endte på 2,7%, sier Eirik Bornø, leder av YS Privat. 

YS og NHO har brutt forhandlingene

Torsdag ettermiddag brøt YS og NHO forhandlingene i frontfaget. – Partene står dessverre så langt fra hverandre at det ikke var mulig å komme frem til en forhandlingsløsning. Nå venter mekling etter påske, opplyser Eirik Bornø, leder for YS Privat. 

Nytt liv som pensjonist

To av SAFEs sentrale tillitsvalgte ble pensjonister fra 1. januar. Pensjonist ble også forbundets magasin- og nettredaktør, Mette Møllerop. Hva tenker de vordende pensjonistene om årene de har tilbragt i SAFE, og hva slags liv og planer venter på dem til neste år? Her er Roy Aleksandersen første mann ut.

SAFE krever etterbetaling av lønn for ansatte i Knutsen OAS Shipping

SAFE, sammen med Industri Energi (IE) og De Samarbeidende Organisasjoner (DSO), krever at flyteriggavtalen skulle vært gjort gjeldende for mannskapet om bord på Hanne Knutsen, allerede når innretningen krysset grensen til norsk kontinentalsokkel og gikk til kai i Haugesund for ferdigstillelse for oppkobling på Martin Linge feltet. Saken kommer opp for Arbeidsretten 2. og 3. mars.

Streik avverget!

SAFE og Norsk olje og gass kom til enighet etter mekling på overtid på Oljeoverenskomsten den 16.02.21, kl 05.00.