Slutt opp om lokale minnemarkeringer!

Slutt opp om lokale minnemarkeringer!

SAFEs ledelse oppfordrer alle sine medlemmer som har anledning til å slutte opp om de lokale markeringene rundt i landet etter tragediene på Utøya og i Regjeringskvartalet. Det er nå viktig at vi alle står sammen og forener kreftene, slik at vi som nasjon kommer gjennom denne vanskelige tiden. Våre tanker og medfølelse går i […]

SAFEs ledelse oppfordrer alle sine medlemmer som har anledning til å slutte opp om de lokale markeringene rundt i landet etter tragediene på Utøya og i Regjeringskvartalet.

Det er nå viktig at vi alle står sammen og forener kreftene, slik at vi som nasjon kommer gjennom denne vanskelige tiden. Våre tanker og medfølelse går i første rekke til de pårørende som er direkte rammet av de uhyrlige terrorhandlingene som så  width=meningsløst frarøvet så mange mennesker livet, og skadet mange andre. Markeringene rundt i landet er viktig både for å vise vår solidraritet og medfølelse med de etterlatte, men også for å markere at vi som nasjon står sammen mot de kreftene som prøver å ramme samfunnet vårt.

Terroren var rettet mot oss alle. Derfor er det nå viktig å slå ring om våre grunnleggende samfunnsverdier, demokratiet, vårt politiske system og åpenhet.  Det gjør vi, blant annet, ved å ta del i de lokale arrangementene.

SAFEs ledelse vil være representert ved arrangementene i Tønsberg og  Stavanger. Leder Hilde-Marit Rysst deltar i Tønsberg, mens nestlederne Roy Aleksandersen og Roy Erling Furre deltar i Stavanger.

SAFEs ledelse og organisasjon står klar til å bistå alle medlemmer som måtte ha behov for hjelp som en følge av tragedien som har rammet oss alle så hardt.