Roy Erling Furre innleder på Sikkerhetsforums årskonferanse

Roy Erling Furre innleder på Sikkerhetsforums årskonferanse

”Varmt engasjement – Iskald erfaring” er tittelen på Roy Erling Furre innledning, om arbeidstakernes forventninger til sikkerhet og arbeidsmiljø i nordlige farvann på Sikkerhetsforums årskonferanse. Den foregår på Hall Toll i Stavanger 12. juni. Meld deg på HER

”Varmt engasjement – Iskald erfaring” er tittelen på Roy Erling Furre innledning, om arbeidstakernes forventninger til sikkerhet og arbeidsmiljø i nordlige farvann på Sikkerhetsforums årskonferanse. Den foregår på Hall Toll i Stavanger 12. juni.

Meld deg på HER width=

Program finner du HER

I kjølvannet av katastrofer som Deepwater Horizon, 25-årsmarkeringen etter Piper Alpha og terroranslag som har berørt alle, blir læring et viktig tema når Sikkerhetsforum inviterer til årskonferanse i 2013.

Tittelen på årets konferanse er ”Tid for Taktskifte?”

Når Sikkerhetsforum, sentral tre-partsarena for HMS i petroleumsnæringen, inviterer til årskonferanse – er temaene mange og påtrengende. I tillegg til læring av historien, av katastrofer og terror, vil satsingen i nordområdene og et høyt aktivitetsnivå stå på dagsorden.

Sikkerhetsforum er også i endring. Vi har fått et lederskifte ved Magne Ognedals avgang fra Ptil og Anne Næss Myhrvold som ny Ptil-direktør, og dermed også ny leder av Sikkerhetsforum.

Nyutnevnt statssekretær i Arbeidsdepartementet, Cecilie Bjelland, vil holde åpningsforedraget. Erfarne ledere og medlemmer av Sikkerhetsforum, og dyktige fagfolk fra næringen og Ptil, vil bidra med innlegg og i debattene.

Dette blir dagen for faglig påfyll, spenstige debatter og møte med sentrale aktører fra næringen og norsk offentlighet.

Erfaringsmessig blir årskonferansene tidlig fulltegnet – så meld deg på nå!