Årets første kurs for tillitsvalgte er i gang

Årets første kurs for tillitsvalgte er i gang

|Viktig||tellef|Kurs|

22 skarpskodde tillitsvalgte er benket på kurs for å skaffe seg ny kunnskap og spisse den kompetansen de allerede har. Til tross for dårlig flyvær både for fly og helikopter, klarte 22 tillitsvalgte å komme seg til Bergen i tide til kursstart. Kun en ble sittende værfast i Nordsjøen. Det er en imponerende mengde erfaring […]

22 skarpskodde tillitsvalgte er benket på kurs for å skaffe seg ny kunnskap og spisse den kompetansen de allerede har. Til tross for dårlig flyvær både for fly og helikopter, klarte 22 tillitsvalgte å komme seg til Bergen i tide til kursstart. Kun en ble sittende værfast i Nordsjøen.

Det er en imponerende mengde erfaring samlet i kurslokalet. Her sitter både klubbledere, verneombud, hovedverneombud, klubbstyremedlemmer og tillitsvalgte – noen ferske og flere med lang fartstid.

 width=

SAFE i Statoil sokkel tok initiativ til kurset og har fått et skreddersydd kurs etter egne temaønsker.

 width=

Med seg på kurset har de fått deltakere fra Archer, KCA Deutag, COSL, Odfjell, Point, Sodexo, Mongstad, Weatherford og Vetco Gray.

 width=

Vår skarpskodde kursleder Tellef Hansen er nå i gang med avtaleverk, trepartssamarbeid og dagens praksis i lys av den utviklingen fagbevegelsen nå opplever. Avtaleverket vi har er helt avgjørende for det framtidige arbeidslivet, er kursdeltakerne enige om. Avtaleverket er verd å slåss for!

 width=

Kurset går over to dager. Det er flere kurs på trappene, og klubber som ønsker tilsvarende kursopplegg, er velkomne til å ta kontakt med SAFE.

 width=