Årets første kurs for tillitsvalgte er i gang

22 skarpskodde tillitsvalgte er benket på kurs for å skaffe seg ny kunnskap og spisse den kompetansen de allerede har. Til tross for dårlig flyvær både for fly og helikopter, klarte 22 tillitsvalgte å komme seg til Bergen i tide til kursstart. Kun en ble sittende værfast i Nordsjøen.

Det er en imponerende mengde erfaring samlet i kurslokalet. Her sitter både klubbledere, verneombud, hovedverneombud, klubbstyremedlemmer og tillitsvalgte – noen ferske og flere med lang fartstid.

SAFE i Statoil sokkel tok initiativ til kurset og har fått et skreddersydd kurs etter egne temaønsker.

Med seg på kurset har de fått deltakere fra Archer, KCA Deutag, COSL, Odfjell, Point, Sodexo, Mongstad, Weatherford og Vetco Gray.

Vår skarpskodde kursleder Tellef Hansen er nå i gang med avtaleverk, trepartssamarbeid og dagens praksis i lys av den utviklingen fagbevegelsen nå opplever. Avtaleverket vi har er helt avgjørende for det framtidige arbeidslivet, er kursdeltakerne enige om. Avtaleverket er verd å slåss for!

Kurset går over to dager. Det er flere kurs på trappene, og klubber som ønsker tilsvarende kursopplegg, er velkomne til å ta kontakt med SAFE.

Skriv ut siden