Atle Rostad ekstra ressurs i forberedelsene til ISO-oppgjøret

Atle Rostad ekstra ressurs i forberedelsene til ISO-oppgjøret

Forbundsstyret i SAFE har bevilget midler til frikjøp av områdeleder for Konstruksjon & Vedlikehold, Atle Rostad, til vårens lønnsoppgjør er gjennomført. Rostad blir dermed en ekstra ressurs i forbredelsene til SAFEs første forhandling som part i ISO-oppgjøret. Etter at SAFE fikk partsforholdet i Fellesoverenskomsten for Byggfag (FOB’en) har det vært en solid vekst i medlemstallet […]

Forbundsstyret i SAFE har bevilget midler til frikjøp av områdeleder for Konstruksjon & Vedlikehold, Atle Rostad, til vårens lønnsoppgjør er gjennomført.

Rostad blir dermed en ekstra ressurs i forbredelsene til SAFEs første forhandling som part i ISO-oppgjøret. Etter at SAFE fikk partsforholdet i Fellesoverenskomsten for Byggfag (FOB’en) har det vært en solid vekst i medlemstallet på ISO-området.

 – Derfor er det selvsagt viktig for oss å være så godt rustet som mulig når vi til våren skal inn i forhandlinger som part i avtalen. Der kommer Atle til å bli en viktig ressurs, både i forberedelsene gjennom høsten og vinteren og i selve oppgjøret, sier SAFE-leder Hilde-Marit Rysst.

  width=

Hun er også glad for den manifestasjonen av solidaritet SAFEs forbundsstyre viser ved å tilføre ressurser på ISO-området i denne viktige fasen.

 – Som forbundsleder setter jeg veldig stor pris på at forbundsstyret stiller seg bak dette, slik at vi kan ivareta medlemmene på ISO-området og få SAFEs første tariffoppgjør her vel i havn, sier Rysst.

Atle Rostad er i likhet med Rysst takknemlig for solidariteten SAFE nå viser:

– Å få SAFEs helhjertede støtte fram mot oppgjøret gjør meg ekstra motivert til å ta fatt på siste fase fram mot forhandlingene. Med medlemsveksten i mente, og urettferdigheten i bakhodet, skal vi sammen sørge for at ISO-fagene i SAFE stiller godt forbredt både til sentrale og lokale forhandlinger til våren, fastslår Rostad.