Enighet med NR om ny landavtale

Enighet med NR om ny landavtale

SAFE og Norges rederiforbund er i prinsippet enige om ny tariffavtale for landansatte. – Endelig godkjenning er imidlertid utsatt i påvente av lokale forhandlinger i en av bedriftene som er omfattet av avtalen, sier Roy Aleksandersen. – Forhandlingene har vært holdt i en konstruktiv, god tone, og vi er for så vidt fornøyd med at […]

SAFE og Norges rederiforbund er i prinsippet enige om ny tariffavtale for landansatte. – Endelig godkjenning er imidlertid utsatt i påvente av lokale forhandlinger i en av bedriftene som er omfattet av avtalen, sier Roy Aleksandersen.

– Forhandlingene har vært holdt i en konstruktiv, god tone, og vi er for så vidt fornøyd med at vi har forhandlet fram viktige endringer på enkelte områder i avtalen. I en tid der det er store utfordringer i bransjen, har vi likevel klart å flytte på elementer i avtalen, sier Aleksandersen.

Partene er, i påvente av de lokale forhandlingene i en medlemsbedrift, enige om at endelig svarfrist for det anbefalte forslaget er 20. november.

Du kan laste ned protokollen HER