Enighet om ny lokalavtale i Bilfinger – aksjonen over

Enighet om ny lokalavtale i Bilfinger – aksjonen over

SAFE i Bilfinger er kommet til enighet med bedriften om ny lokal lønnsavtale. – Vi er ikke helt forbøyd, men har fått noe – og ikke minst har vi markert oss, sier klubbleder Lillian Bratholmen. Klubbmedlemmene i Bilfinger vil få mer detaljert informasjon om hva klubb og bedrift er blitt enige om, derfor vil ikke […]

SAFE i Bilfinger er kommet til enighet med bedriften om ny lokal lønnsavtale. – Vi er ikke helt forbøyd, men har fått noe – og ikke minst har vi markert oss, sier klubbleder Lillian Bratholmen.

Klubbmedlemmene i Bilfinger vil få mer detaljert informasjon om hva klubb og bedrift er blitt enige om, derfor vil ikke Bratholmen gå ut med noen tall nå. width=

– Alle medlemmer vil i løpet av torsdag få en e-post der detaljene vil framgå, sier Bratholmen. Hun vedgår at det ikke var lett å bli enige, men at hensynet til medlemmer som slet etter  en måneds aksjon veide tungt.

– Det var tøffe tak i forhandlingene, der vi også hadde organisatorisk hjelp fra SAFE og Parat sentralt.  Det satt langt inne for oss å signere, men vi vet jo at man ikke kan få alt i en omgang. Det kommer jo nye lønnsforhandlinger også, og nå har vi gjennom en lang arbeidskamp vist at vi er vilige til å sette makt bak kravene for å løfte ISO-bransjen i årene framover, sier Bratholmen.