Første digitale Puls-møte

Kai Morten Anda og Levard Olsen-Hagen Foto: Rebecca Bjerga
Kai Morten Anda og Levard Olsen-Hagen Foto: Rebecca Bjerga

SAFE inviterte tillitsvalgte til det første digitale Puls-møte på Teams. Tema for møtet var koronasituasjonen og hvordan dette påvirket oljenæringen i forhold til tariff, jus og HMS. 

Rett før de nye innstramningene ble presentert for hele landet, rakk SAFE å få til et Puls-møte med våre gode og engasjerte tillitsvalgte. Mens nestleder Kai Morten Anda og juristen Levard Olsen-Hagen var til stede på SAFE-huset, deltok mesteparten via skjermen, fra egen stue eller kontor. Den viktige diskusjonen om korona og hvordan dette har påvirket oljenæringen ble drøftet av SAFE sin jurist, Levard Olsen-Hagen, SAFE sin advokat, Elisabeth Bjelland og SAFE sin forbundssekretær HMS, Stig-Rune Refvik.

Kai Morten Anda Foto: Rebecca Bjerga
Kai Morten Anda leder Puls-møtet Foto: Rebecca Bjerga

Nestleder i SAFE, Kai Morten Anda, ledet møtet, og leder Hilde-Marit Rysst ønsket alle velkommen.

– Vi hadde det første digitale Puls-møtet noensinne, sier Anda. Suksessen med det var at vi fikk dobbelt så mange deltakere som vi hadde hatt om dette hadde vært et fysisk møte.

Det var over 40 tillitsvalgte som deltok på Puls-møtet. Levard Olsen-Hagen hadde en gjennomgang om hvordan pandemien har påvirket oljenæringen tariffmessig. Elisabeth Bjelland presenterte det nye regelverket i forhold til korona, som forandrer seg stor sett hele tiden. Til slutt hadde Stig-Rune Refvik en presentasjon om konsekvensene av virusets utbredelse. Her kan du lese og laste ned presentasjonen om korona og HMS

– Jeg håper vi kan sette opp et nytt møte med andre tema, dette er lett å få til på Teams. Kom med innspill, så skal vi få det til, sier Anda.

Skriv ut siden