Gladmelding fra SAFE i ESS

Gladmelding fra SAFE i ESS

Ekofiskkontrakten er i boks, lyder meldingen fra SAFE-klubben i ESS. Onsdag i denne uken fikk vi en gledelig melding fra vår sjef Therese Log Bergjord om at ESS beholder forpleiningskontrakten på Ekofisk i 60 måneder til, med mulighet for ytterligere 60 mnd forlengelse, skriver klubben i sitt informasjonsskriv.  «SAFE klubben gratulerer bedriften og alle de […]

Ekofiskkontrakten er i boks, lyder meldingen fra SAFE-klubben i ESS.

Onsdag i denne uken fikk vi en gledelig melding fra vår sjef Therese Log Bergjord om at ESS beholder forpleiningskontrakten på Ekofisk i 60 måneder til, med mulighet for ytterligere 60 mnd forlengelse, skriver klubben i sitt informasjonsskriv. 

«SAFE klubben gratulerer bedriften og alle de ansatte på hav og land med fornyelse av kontrakten. Mange av oss kan nå senke skuldrene litt over denne gledelige nyheten som kan sikre oss arbeid i 10 nye år!! 

Ekofisk kontrakten er en hjørnestein i hele bedriften og mye ville ha endret seg dersom ESS mistet Ekofisk. De ansatte på Ekofisk kan nå glede seg over at de beholder samme arbeidsgiver og ikke minst at ESS pensjonsordning videreføres uten endring.»

Klubben ser nå videre mot neste utfordring,  Statfjord og Snorre, men feirer først med å finne frem litt sprudlende drikke og ta en skål for ny kontrakt!