1. mai-hilsen fra SAFE

Gratulerer med 1. mai Foto: Envatoelements
Gratulerer med 1. mai Foto: Envatoelements

Denne dagen er fortsatt viktig. Utviklingen av landet vårt skal styres i samarbeid med myndigheter og arbeidsgiver, og da er samhold og kollektiv avgjørende. Så, hev vårt stolte flagg på 1. mai og bruk litt tid på å kjenne etter. Reflekter over alle som har kjempet, og fortsatt kjemper for at vi er, og skal være, en del av verdens beste arbeidsliv.

Norge feiret Arbeidernes internasjonale kampdag siden 1890. Det har vært en dag hvor arbeiderne viste frem sin styrke, sitt kollektiv og samhold. Det har vært og er en viktig dag!

– Norge er ofte i en særstilling, også nå i koronakrisen, sier forbundsleder Hilde-Marit Rysst. Det er mye takket være vårt arbeidsliv. På generell basis har vi et rettferdig arbeidsliv. Alle har tilgang til arbeidsmarkedet, jevnt lønnsnivå, gode arbeidsforhold og mange er organisert. Dette kommer ikke av seg selv, dette er resultat av mangeårig kamp, engasjement, frivillig arbeid, utallige timer på dugnad. Våre tillitsvalgte og verneombud, alle som bidrar til at arbeiderne er med i utviklingen av våre arbeidsplasser, alle dere som er organisert og engasjert – dette er vår dag, dette er en viktig dag!

Gratulerer med dagen!

Forbundsleder SAFE Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga
Forbundsleder SAFE Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga
Skriv ut siden