Julehilsen fra forbundsleder – God jul og et godt SAFE nyttår!

Julehilsen fra forbundsleder – God jul og et godt SAFE nyttår!

|

Da er det på tide å oppsummere 2021: Nok et rart år med pandemi, landet har blitt stengt, delvis stengt, åpnet og nå er det så nært som stengt igjen. Sammen skal vi få til at det blir et flott SAFE-år i 2022. God jul!

Da er det på tide å oppsummere 2021: Nok et rart år med pandemi, landet har blitt stengt, delvis stengt, åpnet og nå er det så nært som stengt igjen. Sammen skal vi få til at det blir et flott SAFE år i 2022. God jul!

2021 har vært et travelt år i SAFE, vi har hatt flere arrangementer og mye å holde på med gjennom hele året. Vi har arrangert SAFE-skolen i flere omganger, og møtt mange trivelige tillitsvalgte og nye medlemmer. Vi har hatt lønnsforhandlinger, i år var det mellomoppgjør. En del av disse forhandlingene ble på Teams og en del fysisk. I 2022 blir det hovedoppgjør, vi går ut ifra at det blir med fulle delegasjoner, det betyr at dere der ute allerede nå må være godt i gang å diskutere hva vil vi ha gjennomslag for til sommeren.  

Før jul arrangerte vi Verneombudskonferanse på Sola Strand Hotel, en mengde verneombud og medlemmer fikk faglig påfyll og endelig litt sosialt påfyll. Det var en god VO-konferanse og er absolutt en av grunnene til at du bør engasjere deg mer i SAFE og være med neste gang.

Vi fikk endelig gjennomført Kongressen del II, med fysisk oppmøte, vi fikk diskutert og gjort unna alt det formelle, men samtidig fikk vi gode resolusjoner og god politikk som vi skal jobbe videre med for å sørge for at alle i vår bransje skal ha et rettferdig arbeidsliv.

Hele gjengen drar samme vei!

Hvor mange er vi i SAFE? Vi er godt over 10 000! Det er fordi at hver eneste dag blir det gjort så mye godt arbeid i forbundet: Fra dere medlemmene der ute, klubbene og tillitsvalgte, ja hele gjengen drar samme vei!

Tusen hjertelig takk til alle dere på SAFE huset!

Som forbundsleder er det en glede å få yte en tusen hjertelig takk til alle dere på SAFE huset, som hver eneste dag, enten på hjemmekontor eller på huset, bidrar med alt som trengs gjennom de tøffe utfordringene vi står inni. Jeg vil bare si fra oss alle: Tusen hjertelig takk!

Et flott SAFE år i 2022 og god jul!

Da gjenstår bare for meg å få lov til å ønske dere alle sammen en god jul og et godt nyttår. Sammen skal vi få til at det blir et flott SAFE år i 2022. God jul!

Med vennlig hilsen, forbundsleder Hilde-Marit Rysst

Les mer om følgende emner: