Meld deg på konferanse mot endringer i Arbeidsmiljøloven

Meld deg på konferanse mot endringer i Arbeidsmiljøloven

– SAFE oppfordrer tillitsvalgte og medlemmer til å delta i kampen mot endringer i AML, sier 2. nestleder Roy Erling Furre. Tirsdag 2. desember mobiliserer fagbevegelsen i Stavanger med konferanse og åpent møte i Folkets Hus.   LO i Stavanger arrangerer dagskonferanse for tillitsvalgte i Folkets Hus på dagen. Om kvelden inviteres medlemmer til åpent […]

– SAFE oppfordrer tillitsvalgte og medlemmer til å delta i kampen mot endringer i AML, sier 2. nestleder Roy Erling Furre. Tirsdag 2. desember mobiliserer fagbevegelsen i Stavanger med konferanse og åpent møte i Folkets Hus.

 

LO i Stavanger arrangerer dagskonferanse for tillitsvalgte i Folkets Hus på dagen. Om kvelden inviteres medlemmer til åpent møte samme sted klokken 18.30. width=

– Kampen mot de foreslåtte endringene i Arbeidsmiljøloven er noe en samlet fagbevegelse står bak, og SAFE oppfordrer tillitsvalgte til å melde seg på konferansen på dagen, og medlemmer om å delta på det åpne møtet om kvelden, sier Roy Erling Furre.

SAFE har i sine to høringsbrev kommet med skarp kritikk av regjeringens forslag til endringer i loven.

Du kan lese om og laste ned høringsvarene HER og HER

Her er programmet for tillitsvalgtkonferansen:
Kl. 09.00 Fremmøte og velkommen
Kl. 09.15 Forslag til endringer av AML og regjeringens begrunnelse,Terje Olsson LO sekretær
Kl. 11.00 Hvordan mobilisere mot endringene i AML, Ommund Stokka fra Industri Energi.
Kl. 12.00 Lunsj
Kl. 13.00 Konsekvenser av endringene i AML
Kl. 13.30 Gruppearbeid
Kl. 14.30 Plenum

Påmelding til LO i Stavanger og omegn på tlf 51 50 02 38 eller e-post: loistavanger@fh-stavanger.no

Påmeldingsfrist er 1. desember

Klokken 18.30 er det åpent møte med innledning av LO sekretær, Terje Olsson, som går gjennom forslagene til endringene i arbeidsmiljøloven og regjeringens begrunnelse, og hvilke konsekvenser disse vil få for arbeidstakerne i Norge.