Nye medlemmer strømmer til

Nye medlemmer strømmer til

SAFE opplever sterk medlemsvekst. Så sterk at dugnad har vært nødvendig for å få ut hundrevis av velkomstbrev fra SAFE-huset i rimelig tid.

SAFE opplever sterk medlemsvekst. Så sterk at dugnad har vært nødvendig for å få ut hundrevis av velkomstbrev fra SAFE-huset i rimelig tid.

 width=

 –  Det er jo imponerende at klubbleder i SAFE i Sodexo, Kai Morten Anda, har tatt seg tid til å hjelpe oss med med å pakke velkomstbrev. Det samme har Bente Husebø i SAFE i ESS gjort, de var racere til å pakke, sier en travel men fornøyd Nils Petter Rønningen i SAFE.

Sammen med administrasjonsmedarbeiderne Anja Fjelde og Anita Fløisvik har han for tiden hendene fulle med å ta unna etter hvert.

Rønningen forteller at det er økende interesse for medlemskap i SAFE fra nye grupperinger. Henvendelser fra ansatte i bedrifter der det ennå ikke er etablert lokal klubb er merkbar. Men det jobbes også veldig godt med medlemsverving  ute i de etablerte klubbene, opplyser han.

 – Vi ser klart den nye given i ISO-området. Det er tydelig at det jobbes godt av tillitsvalgte  i mange klubber her, noe som jo henger sammen med at SAFE nå har fått forhandlingsrett på Fellesoverenskomsten for Byggfag (FOB’en). SAFE i Kaefer  er en av flere klubber som viser godt igjen på medlemstatistikken, sier Rønningen.

SAFE-leder Hilde-Marit Rysst gleder seg naturlig nok også over utviklingen:

 –  Det er godt å se at folk har tillit til SAFE, og til våre lokale tillitsvalgte ute i klubbene. SAFE er kjent som en organisasjon som leverer. Å nå fram med sine krav er aldri lett, og vi står overfor store utfordringer også framover – ikke minst i forhold til ISO-fagene. Nettopp derfor er det viktig å være mange. Kjøttvekta har jo en betydning, sier Rysst.

Hun ønsker alle nye medlemmer varmt velkommen til SAFE. – Og så håper jeg jo at det blant disse også finnes mange kommende tillitsvalgte som gjennom opplæring og organisasjonserfaring vil bli viktige i arbeidet med å utvikle SAFE videre . Medlemsutviklingen vi har sett de siste årene er veldig inspirerende for oss alle, understreker hun.