Nyhet: IDÉ House of Brands lanserer nettbutikk med profileringsartikler

Nyhet: IDÉ House of Brands lanserer nettbutikk med profileringsartikler

||

IDÉ House of Brands har gjort det enklere for klubbledere i SAFE å bestille profileringsartikler. Nettbutikken skal erstatte fellesbestillingene som tidligere ble sendt ut på e-post. Den er ikke ment for å brukes av enkeltpersoner. Du finner nettbutikken under fanen «For medlemmer»

IDÉ House of Brands har gjort det enklere for klubbledere i SAFE å bestille profileringsartikler. Nettbutikken skal erstatte fellesbestillingene som tidligere ble sendt ut på e-post. Den er ikke ment for å brukes av enkeltpersoner. Du finner nettbutikken under fanen «For medlemmer» eller her.

 decoding=
Sissel Liebich Prosjektleder – Stavanger IDÉ House of Brands Foto: Rebecca Bjerga

Sissel Liebich er prosjektleder og vår kontaktperson i IDÉ House of Brands. Hun er den som tar imot og behandler bestillingene fra SAFE. Alle henvendelser relaterte til nettbutikken eller bestillinger rettes direkte mot henne.

– Det er spennende å lansere nettbutikken, jeg har gledet meg til dette lenge. Nå er det endelig anledning til å bestille profileringsartikler via nettbutikken, det gjør jobben min mye enklere, og ikke minst lettere for klubbledere.

Praktisk informasjon

Ved første gangs innlogging må man etablere en brukerOpprett kundekonto (idegroup.no). I utgangspunktet er det klubbledere som skal bestille. Dersom det kommer bestillinger fra navn Liebich ikke kjenner til, vil hun ta kontakt for å sjekke om det er en godkjent bestilling.

– I bestillingsskjemaet kommer det opp ett kommentar felt. Der kan dere notere dersom dere for eksempel ønsker klubbens logo (ved bestillingsvare), om varene skal være med eller uten moms og hvordan dere ønsker varene levert, sier hun.

– Når ordren er plassert, går den inn i vårt system og vi vil sørge for å legge bestillingen på riktig kundekort. Frakt legges til i de tilfellene det forekommer. Vårt ønske er å la den utvikle seg etter behov og innspill fra SAFE-klubbene.

Nettbutikken vil brukes til felles kampanjer og nye produkter. Det finnes også en outlet-side for rabatterte artikler.

– Lykke til, og ta kontakt om det er noe dere lurer på, sier hun.