Owe I. Waltherzøe ny organisasjonssekretær i SAFE

Owe I. Waltherzøe ny organisasjonssekretær i SAFE

Owe Ingemann Waltherzøe er valgt som ny organisasjonssekretær i et engasjement fram til kongressen 2014. Han overtar etter Øyvind Olsen som blir pensjonist. – Jeg gleder meg, sier Waltherzøe. Han  har vært ansatt i Statoil siden 1996, hele tiden på Gullfaks. Han er utdannet prosessingeniør fra Høyskolen i Telemark og har erfaring både som hovedverneombud […]

Owe Ingemann Waltherzøe er valgt som ny organisasjonssekretær i et engasjement fram til kongressen 2014. Han overtar etter Øyvind Olsen som blir pensjonist. – Jeg gleder meg, sier Waltherzøe.

Han  har vært ansatt i Statoil siden 1996, hele tiden på Gullfaks. Han er utdannet prosessingeniør fra Høyskolen i Telemark og har erfaring både som hovedverneombud og fra fagforeningsarbeid gjennom mange år. width=

– Jeg er glad for tilliten forbundsstyret har vist meg, og gleder meg veldig til å arbeide med ting jeg virkelig brenner for, nemlig et rettferdig arbeidsliv.  Jeg både håper og tror jeg kan gi viktige bidrag til arbeidet sentralt i SAFE. Det blir helt sikkert nok å ta fatt i med et krevende tariffoppgjør og en ny regjering som har politiske standpunkter i forhold til faglige rettigheter som vil utfordre SAFE og hele fagbevegelsen på flere områder, sier Waltherzøe.

Han er på plass på SAFE-huset fra 6. januar og blir ukependler mellom hjemmene i Langesund/Oslo og Stavanger.

Du kan lese mer om Owe Ingemann HER