Påmelding til Pensjonspraten

Påmelding til Pensjonspraten

SAFE er opptatt av å gi sine medlemmer trygghet gjennom hele yrkeskarrieren. Vi får mange spørsmål om alle valgmulighetene som åpner seg når det gjelder uttak av pensjon. Derfor tilbyr SAFE igjen aktivt betalende medlemmer over 57 år ”Pensjonspraten” –  en samtale med en ressursperson som kan være sparringspartner i denne vurderingen. Fleksibilitet gir nye muligheter, men det […]

SAFE er opptatt av å gi sine medlemmer trygghet gjennom hele yrkeskarrieren. Vi får mange spørsmål om alle valgmulighetene som åpner seg når det gjelder uttak av pensjon. Derfor tilbyr SAFE igjen aktivt betalende medlemmer over 57 år ”Pensjonspraten” –  en samtale med en ressursperson som kan være sparringspartner i denne vurderingen.

Fleksibilitet gir nye muligheter, men det kan også bidra til usikkerhet knyttet til hvilke valg man bør ta. Spørsmål du kan få svar på er for eksempel:

Hvordan får jeg vite hvor mye jeg faktisk får i pensjon fra folketrygden og tjenestepensjonen min?

Kan jeg gjøre noe for å forbedre pensjonen min?

Når kan jeg ta ut pensjon?

Hvordan kan jeg kombinere pensjon og jobb?

Hvor lenge kan jeg jobbe?

Du kan også få nyttige innspill dersom bedriften din er i omstilling, og det er, eller kan bli, aktuelt for deg å vurdere en sluttpakke.

Du finner påmeldingsskjema under ”Pensjonspraten” i menyen ”For medlemmer”, eller du kan trykke HER.