SAFEs landsmøte er i gang

SAFE har samlet rundt 100 delegater til to dager med faglig påfyll, gjennomgang av regnskap, samhold og inspirasjon på Quality Airport Hotel Stavanger. Landsmøtet ble åpnet med et innblikk i «hverdagen» i SAFE, etterfulgt av forbundsleder Hilde-Marit Rysst sin velkomsttale.

Våre samarbeidspartnere fra IdeHouse of Brands, YS Fordel, Norsk Tannhelseforsikring, Legal24 og Gjensidige fikk presentert seg på scenen.

Fra koronapandemi til krig – en verden i uro

YS-lederen, Erik Kollerud, forteller at SAFE er et viktig forbund for YS, og for Norge. Olje og gass er fortsatt en viktig næring for landet vårt i overskuelig fremtid. Han refererer til rekordtallene fra Equinor i første kvartal. Lønnsoppgjøret 2022 er et viktig tema, vi ønsker reallønnsvekst, men faren for streik er stor.

Økt organisasjonsgrad er viktig for både forbund og hovedorganisasjoner, og ikke minst viktig for å styrke den norske modellen.

Erik Kollerud og Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga
Erik Kollerud og Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga

Bjørn Tjessem, administrasjonssjef på huset og Torill Lorentzen, økonomiansvarlig gikk gjennom regnskap, revisjonsberetning og budsjettforslag.

Bjørn Tjessem Foto: Rebecca Bjerga
Bjørn Tjessem Foto: Rebecca Bjerga
Skriv ut siden