Tariffavtale på plass i Lundin

Tariffavtale på plass i Lundin

SAFE har nylig inngått tariffavtale med Lundin Norway AS for sine medlemmer i det svenskeide oljeselskapet.Lundin Norway er operatør på Edvard Grieg-feltet som etter planen skal komme i drift i 2015. Lundin har foreløpig ingen ansatte som arbeider offshore, og tariffavtalen er derfor basert på land-overenskomsten mellom SAFE og Norsk olje og gass. – Dette […]

SAFE har nylig inngått tariffavtale med Lundin Norway AS for sine medlemmer i det svenskeide oljeselskapet.Lundin Norway er operatør på Edvard Grieg-feltet som etter planen skal komme i drift i 2015.

Lundin har foreløpig ingen ansatte som arbeider offshore, og tariffavtalen er derfor basert på land-overenskomsten mellom SAFE og Norsk olje og gass.

– Dette er den ordningen som SAFE og NOG kom fram til for å ivareta SAFEs medlemmer i den oppbygningsfasen som nå finner sted i selskapet. For SAFE vil det være selvsagt å etablere tariffavtale basert på sokkeloverenskomsten når våre medlemmer begynner å arbeide ute på Edvard Grieg, sier organisasjonssekretær i SAFE, Levard Olsen-Hagen.