Tariffkonferanse 10. mars

Tariffkonferanse 10. mars

SAFE avholder årets tariffkonferanse på Clarion Hotel i Stavanger tirsdag 10. mars 2015. Tariffkonferansen, som gjelder alle tariffområder, starter klokken 10.00, og man tar sikte på å være ferdig klokken 17.00. Klubbene kan melde på sine representanter på mail til anita@safe.no. Påmeldingsfrist er satt til tirsdag 3. mars.

SAFE avholder årets tariffkonferanse på Clarion Hotel i Stavanger tirsdag 10. mars 2015. Tariffkonferansen, som gjelder alle tariffområder, starter klokken 10.00, og man tar sikte på å være ferdig klokken 17.00.

Klubbene kan melde på sine representanter på mail til anita@safe.no. Påmeldingsfrist er satt til tirsdag 3. mars. width=

Først på programmet står en gjennomgang av materialet fra det tekniske beregningsgrunnlaget (TBU) som Roar Eilertsen fra De Facto vil gå gjennom.

Videre blir det evaluering av tariffoppgjøret 2014 fra de ulike tariffområdene i SAFE, og selvsagt diskusjon og vedtak vedrørende prioriterte krav i årets oppgjør.

– Vi står foran et såkalt mellomoppgjør, men det er uansett viktig å ta en grundig gjennomgang på de ulike tariffområdene, sier 1. nestleder og tariffansvarlig i SAFE, Roy Aleksandersen.

Endelig program blir sendt til klubbene når det foreligger