Teams-kurs for nye SAFE-klubber

Teams-kurs for nye SAFE-klubber

|Foto: Rebecca Bjerga|Thorbjørn Holger Opstad Foto: Rebecca Bjerga

SAFE-Skolen er i gang igjen, denne gangen via Teams. De nye klubbene våre i MDE, OSM og Semco fikk opplæring i tillitsvalgtrollen. Kurset var et prosjekt for å teste ut hvordan vi kan avholde kurs på nett. Initiativtaker Thorbjørn Holger Opstad, forbundssekretær organisasjon, ønsket å styrke de nye tillitsvalgte med gode tips i en ellers vanskelig tid, på en koronavennlig måte.  

SAFE-Skolen er i gang igjen, denne gangen via Teams. De nye klubbene våre i MDE, OSM og Semco fikk opplæring i tillitsvalgtrollen. Kurset var et prosjekt for å teste ut hvordan vi kan avholde kurs på nett. Initiativtaker Thorbjørn Holger Opstad, forbundssekretær organisasjon, ønsket å styrke de nye tillitsvalgte med gode tips i en ellers vanskelig tid, på en koronavennlig måte. Se video fra kurset lenger nede i saken. 

– Selv om fysisk oppmøte er det soleklare foretrukne valget for opplæring av tillitsvalgte, følte vi at det var godt for de nye klubbene våre i MDE, OSM og Semco å få muligheten til å få litt påfyll. Dette for å kunne stille litt sterkere i tiden de er inne i når de starter opp klubbene sine. På møtet gikk vi gjennom alt ifra hvem som er på huset, hva en tariffavtale er, om permitteringer, medlemssystemene, tillitsvalgtrollen, samt noen gode tips og vink, sier Holger Opstad. Alt i alt tror jeg det var en god seanse med tre ivrige klubber.

Thorbjørn Holger Opstad Foto: Rebecca Bjerga
Thorbjørn Holger Opstad Foto: Rebecca Bjerga

Einar Hellstrand i Klubben OSM takket SAFE for en flott presentasjon og gjennomgang av kurset på nett.

– Det var et veldig bra kurs. Vi i SAFE-klubben i OSM takker alle som var med for en kjempeflott presentasjon og gjennomgang, sier Hellstrand.