Valg 2023: Valgkomitéen søker kandidater

Valg 2023: Valgkomitéen søker kandidater

I november avholder SAFE kongress. Valgkomitéen er allerede i gang med å samle inn forslag til gode kandidater til arbeidsutvalg, forbundsstyre, kontrollkomité og valgkomité.

Valgkomitéen oppfordrer klubber og områder til å engasjeres seg, slik at valgkomitéen får inn de beste kandidatene. Komitéen består av fem medlemmer:

  • Morten Eriksen
  • Trond Cato Fylling
  • Trond Wisnæs
  • Jan Erik Hannaseth
  • Tom Ove Dyrnes

Valgkomitéens mål er å fremheve kandidater som viser ansvar for helheten i organisasjonen. Hvert tredje år er hele arbeidsutvalget, forbundsstyret og komitéene i SAFE på valg.

Valgkomitéen legger frem sin innstilling i god tid før kongressen. Lederen i valgkomitéen, Morten Eriksen i SAFE klubben Edvard Grieg (Aker BP ASA), er spent på hvordan prosessen blir. Han ser frem til å få inn mange gode forslag, som skal sendes til morten.eriksen@akerbp.com.

Morten Eriksen Foto: Rebecca Bjerga
Morten Eriksen Foto: Rebecca Bjerga

– Vi har en viktig og utfordrende jobb foran oss med å samle inn kandidater og lage et godt panel til kongressen. Vi skal ha mange intervjurunder, sier Eriksen.

Trond-Cato Fylling i SAFE i Equinor avdeling sokkel, mener det er et privilegium å være med å danne veien videre i SAFE.

Trond Cato Fylling Foto: Rebecca Bjerga
Trond Cato Fylling Foto: Rebecca Bjerga

–  Jobben vår er å finne de gode og rette kandidatene, som kan ta stafettpinnen videre. Det blir en spennende oppgave, sier Fylling.

Komitéen ønsker å få innspill til kandidater fra hele organisasjonen, på tvers av områdene. Valgkomitéen oppfordrer også de nyeste klubbene i SAFE-familien fra sjøfart offshore til å komme med innspill.

Skal vektlegge kjønn, alder og yrkesbakgrunn

 Valgkomitéen skal legge vekt på kjønn, alder og yrkesbakgrunn i sine vurderinger. Kandidater innen UNG-gruppen skal spesielt vektlegges, ifølge vedtektene.

– Vi ønsker et bredt engasjement der ute, så engasjer dere og send innspill på kandidater, oppfordrer Fylling.

– Vi vet det er mange flinke og engasjerte folk i organisasjonen, det handler bare om å få de på banen, avslutter Eriksen.

Innspill og forslag til kandidater kan sendes til Morten Eriksen på morten.eriksen@akerbp.com.

Les mer om følgende emner: