Verv deg til Håndball-EM i Sverige!

Verv deg til Håndball-EM i Sverige!

Foto: Svein Andre Svendsen/NHF

Er du en lagspiller som liker en utfordring? Verv kolleger som medlemmer i SAFE i perioden 1. september til 8. november. For hvert medlem du verver får du et lodd og blir med i trekningen av en tur til finalehelgen i Håndball-EM for kvinner i Gøteborg 16.-18. desember! Jo flere medlemmer du verver, jo større […]

Er du en lagspiller som liker en utfordring? Verv kolleger som medlemmer i SAFE i perioden 1. september til 8. november. For hvert medlem du verver får du et lodd og blir med i trekningen av en tur til finalehelgen i Håndball-EM for kvinner i Gøteborg 16.-18. desember!

Jo flere medlemmer du verver, jo større blir altså sjansen til å vinne hovedpremien. I tillegg vil SAFE trekke ut en verver som vil vinne en landslagsdrakt som er signert av de norske spillerne.

SAFE samarbeider med Gjensidige om kampanjen som også omfatter andre YS-forbund. Vinneren av hovedpremien vil reise sammen med vinnerne av vervekampanjen fra de andre YS-forbundene og oppleve følgende:

Billetter til både semifinalen og finalen Transport buss Oslo – Gøteborg 16. desember Transport buss Gøteborg  – Oslo 18. desember Hotell og måltider dekket Faglig program Så snart kampanjen er avsluttet foretar administrasjonen i SAFE loddtrekning og informerer vinnerne. Ansatte/valgte på SAFE-huset kan ikke delta i konkurransen.

Link til elektronisk innmeldingsskjema NB! Det er svært viktig at ververens navn er oppgitt på innmeldingsskjemaet.

Vi minner om at velkomstgaver til nye medlemmer og opptjening i SAFEs ordinære vervekampanje fortsetter uavhengig av denne ekstra EM-kampanjen. Verveskjemaet må være SAFE i hende senest 8. november. Lykke til!