Viktige regler for permitteringer ved streik

Viktige regler for permitteringer ved streik

|

SAFE-medlemmer som blir permittert som følge av streiken på Brønnserviceområdet har i utgangspunktet rett på dagpenger fra NAV. Blir du permittert er det viktig at du med en gang kontakter NAV for å søke om dagpenger. Last ned timelister Offshore Last ned timelister Land Dersom den som blir permittert kan oppnå goder som følge av […]

SAFE-medlemmer som blir permittert som følge av streiken på Brønnserviceområdet har i utgangspunktet rett på dagpenger fra NAV. Blir du permittert er det viktig at du med en gang kontakter NAV for å søke om dagpenger.

Last ned timelister Offshore

Last ned timelister Land

Dersom den som blir permittert kan oppnå goder som følge av streiken, vil man ikke ha krav på dagpenger. Dersom SAFE-medlemmer i denne kategorien skulle bli permittert som følge av den pågående streiken, vil SAFE bidra med økonomisk støtte.

De som ikke har krav på dagpenger må, for å få økonomisk støtte fra SAFE, fylle ut vedlagte timeliste og legge ved lønnslipp som dokumenterer trekk av lønn, og sende dokumentene til SAFE.

Dokumentene sendes til post@safe.no eller SAFE, Postboks 145 Sentrum 4001 STAVANGER.

Lærlinger på Brønnserviceavtalen som eventuelt måtte bli permittert som følge av streiken har rett på dagpenger fra NAV.

SAFE oppfordrer alle medlemmer som er usikre på om pålagt arbeid kan oppfattes som streikebryteri om å kontakte lokal klubb eller SAFE sentralt før arbeidet eventuelt igangsettes.