YS med nye nettsider

YS med nye nettsider

YS og YS Medlemsfordeler har nå fått nye nettsider. Det aller viktigste er at de nye nettsidene er responsive, siden halvpartene av medlemmene våre kommer inn via mobilen. – Vi har også lagt vekt på et design på YS Medlemsfordeler som både er fint å se på, men som også gjør det enkelt å finne […]

YS og YS Medlemsfordeler har nå fått nye nettsider. Det aller viktigste er at de nye nettsidene er responsive, siden halvpartene av medlemmene våre kommer inn via mobilen. – Vi har også lagt vekt på et design på YS Medlemsfordeler som både er fint å se på, men som også gjør det enkelt å finne fram, sier Heidi Briskodden.

 YS Medlemsfordeler

– Det aller viktigste er at de nye nettsidene er tilpasset både PC, nettbrett og mobil. Vi har lagt vekt på at designet skal være fint å se på, men også gjøre det lett for medlemmene våre å finne fram, forteller Heidi Briskodden, ansvarlig for YS Medlemsfordeler.

– Ikke nok med det: Vi lanserer også ny og egen side på Facebook for YS Medlemsfordeler. Her vil det bli lagt ut tilbud og nyheter om de ulike medlemsfordelene, forteller Heidi.

Facebook-siden kommer i løpet av denne uka.