Vinnere i vervekonkurransen

Vinnere i vervekonkurransen

Foto: Svein Andre Svendsen/NHF

Simen Andre Haugen fra SAFE-klubben Shell, Ormen Lange er trukket ut som vinneren av 1. premien i SAFE og Gjensidiges vervekonkurranse i høst. Han får dermed oppleve finalehelgen i Håndball-VM i Gøteborg 16.-18. desember Mange deltok i konkurransen som ga ett lodd i trekningen for hvert vervede medlem. SAFE samarbeidet med Gjensidige om kampanjen som […]

Simen Andre Haugen fra SAFE-klubben Shell, Ormen Lange er trukket ut som vinneren av 1. premien i SAFE og Gjensidiges vervekonkurranse i høst. Han får dermed oppleve finalehelgen i Håndball-VM i Gøteborg 16.-18. desember

Mange deltok i konkurransen som ga ett lodd i trekningen for hvert vervede medlem.

SAFE samarbeidet med Gjensidige om kampanjen som også omfatter andre YS-forbund. Vinneren vil reise sammen med vinnerne av vervekampanjen fra de andre YS-forbundene og får oppleve følgende:

Billetter til både semifinalen og finalen. Transport buss Oslo – Gøteborg 16. desember Transport buss Gøteborg  – Oslo 18. desember, hotell og måltider dekket.

Jan-Eirik Feste fra SAFE i Statoil, Mongstad er trukket ut som vinner av 2. premien. Han får en landslagsdrakt som er signert av de norske spillerne.