Har en klar målsetting om å komme i posisjon som gir forhandlingsrett

SAFE i Havila gjennomførte sitt årsmøte den 10. mai 2022 på Thon Hotel i Fosnavåg. Behovet for et mere rettferdig arbeidsliv, en forutsigbar fremtid, og ikke minst et forbund som tar kampene med oss, er noe vi har savnet lenge, sier klubbleder Frode Moltubakk.

Forbundssekretær organisasjon, Thorbjørn Holger Opstad var med som støtte under klubbens første årsmøte, han kom med gode innspill og loset den nye klubben gjennom møtet på en god måte.

– Det er veldig viktig for oss i SAFE med engasjement lokalt og det gleder til meg å se en godt engasjert gjeng som har begitt seg ut på å danne klubb hos oss i SAFE. SAFE er 100% avhengig av gode lokale tillitsvalgte som kan bygge en god og sterk klubb for å få til noe innenfor dette området, sier Holger Opstad.

Utfordringene i bransjen på dette området, samt mulighetene ved å velge SAFE som forbund ble drøftet og enkelte grep ble allerede satt i sving på årsmøtet.

– Vi har en klar målsetting om å komme i posisjon som gir forhandlingsrett. Behovet for et mere rettferdig arbeidsliv, en forutsigbar fremtid, og ikke minst et forbund som tar kampene med oss, er noe vi har savnet lenge. Utfordringen blir å få flere til å forstå hvilke muligheter vi nå besitter og hvordan vi selv enkelt kan ta grep som vil gjøre SAFE i stand til å hjelpe oss med nettopp dette, sier Moltubakk.

– I forkant hadde vi en valgkomite som hadde jobbet noen uker med å sikte seg inn på et styre, sier han.

Styrets sammensetning ble som følger:

  • Leder: Frode Moltubakk
  • Nestleder: Jan Nilsen
  • Sekretær: Raymond Igesund
  • Styremedlem: Tom Erik Aldeholm
  • Styremedlem: Inge Endre Bø
  • Varamedlem: Martin Solheim
  • Varamedlem: Asle Gjeldnes
Skriv ut siden