I dag lanseres YS-appen

I dag lanseres YS-appen

Dagens medlemskort i plast erstattes med et digitalt medlemskort. Ditt nye medlemskort finner du i den nye YS-appen. Appen gir deg også god oversikt og enkel tilgang til alle dine medlemsfordeler som YS-medlem. Viktig informasjon om nedlastning: Medlemmer som har registrert mobilnummeret hos SAFE får tilsendt en SMS med instruksjoner for nedlastning og registrering av […]

Dagens medlemskort i plast erstattes med et digitalt medlemskort. Ditt nye medlemskort finner du i den nye YS-appen. Appen gir deg også god oversikt og enkel tilgang til alle dine medlemsfordeler som YS-medlem.

Viktig informasjon om nedlastning:

Medlemmer som har registrert mobilnummeret hos SAFE får tilsendt en SMS med instruksjoner for nedlastning og registrering av appen. Medlemmer som ikke har registrert mobilnummeret hos SAFE, vil i løpet av noen dager motta e-post med instruksjoner om nedlastning og registrering av appen via App store / Google play

Alle som laster ned appen er med i trekningen av tre iPhone 6S! Vinnerne blir kontaktet.

Har du mottatt SMS med lenke til YS-appen og allerede lastet den ned?

Flott, da er du med i trekningen av tre iPhone 6S. Har du ikke lastet ned appen, kan du gjøre det enkelt via tidligere mottatt SMS eller i App store og Google Play.

1. Åpne appen og velg forbund.
2.Tast in medlemsnummer og fødselsdato og trykk «logg inn». Appen låses opp.

Husker du ikke ditt medlemsnummer, kan du få dette tilsendt på SMS ved å trykke «glemt medlemsnummer» i appen. Du mottar da en SMS med ditt medlemsnummer.

Dersom ditt mobilnummer ikke er registrert hos SAFE, vil du ikke motta SMS. Da må du kontakte SAFE for å få medlemsnummeret.