Ledig stilling som advokat i SAFE

Ledig stilling som advokat i SAFE

Fagforbundet SAFE søker etter advokat til vår juridiske avdeling.

Fagforbundet SAFE søker etter advokat til vår juridiske avdeling.

Om SAFE
SAFE er et fagforbund for ansatte i energisektoren, til lands som til havs. Navnet er en forkortelse for Sammenslutningen av Fagorganiserte i Energisektoren. SAFE, tidligere OFS, var oljearbeiderens første selvstendige fagforening av og for oljearbeidere. SAFE hadde i 2017 sitt 40 års jubileum.

Vi holder til nært sentrum av Stavanger. For tiden har SAFE ca 9 000 medlemmer. I SAFE arbeider vi for å sikre best mulige rammevilkår i bransjen, en sikker arbeidsplass, herunder også lønns- og arbeidsvilkår. Dette både i generelle tariffmessige forhandlinger, arbeid mot myndigheter, arbeidsgiver organisasjoner, samt i individuelle saker på vegne av våre medlemmer.

SAFE søker etter advokat til vår juridiske avdeling. Advokatfullmektig kan vurderes for kandidater med solid og relevant erfaring. Tiltredelse etter nærmere avtale. Avdelingen består av 2 advokater, som har et tett samarbeid med tariffavdelingen som består av flere forbundssekretærer.

Arbeidet vil bestå av prosedyre for Arbeidsretten og de ordinære domstoler, foruten rådgivning til våre forbundssekretærer, tillitsvalgte og medlemmer. I stillingen inngår også undervisning og saksbehandling innen hele det arbeidsrettslige området.

Vi søker fortrinnsvis en advokat med erfaring, kompetanse og interesse for forhandlinger og prosedyre, innenfor arbeidsrett. Vi ønsker en person med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Da det til tider er stor pågang av saker er det en stor fordel å ha gode, ryddige og effektive arbeidsrutiner.

Vi tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling, konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte administrasjonsleder Bjørn Tjessem på mob 900 42 387, eller leder for juridisk avdeling Elisabeth Bjelland på mob 452 50 236.

Kortfattet søknad med CV og vitnemål sendes bjorn@safe.no innen 23. juni 2019.