Ny SAFE-klubb i Frank´s International

Ny SAFE-klubb i Frank´s International

Stian Espeland

Vi ønsker velkommen til Frank´s International-klubben i vår SAFE-familie. SAFE er bygget opp på gode lokale klubber, som sørger for at medlemmene våre har et rettferdig arbeidsliv. – Fremtiden ser lysere ut, nå at vi har SAFE i ryggen, sier Thomas Skårsmoen, lederen i den nye klubben.

Vi ønsker velkommen til Frank´s International-klubben i vår SAFE-familie. SAFE er bygget opp på gode lokale klubber, som sørger for at medlemmene våre har et rettferdig arbeidsliv. – Fremtiden ser lysere ut, nå at vi har SAFE i ryggen, sier Thomas Skårsmoen, klubbleder i Frank´s. 

Frank´s International er spesialist på casing, eller brønnkonstruksjon, selskapet ble kjøpt opp av Expro. Nå begynner det en ny fase for ansatte i bedriften. I den forbindelse ville Thomas Skårsmoen, Øistein Bruce Edward Fryett og Endre Hærøy (interimstyret) etablere en SAFE-klubb for å få sikre en god lokal avtale.

 decoding=
Thomas Skarsmoen, klubbleder i Franks International Foto: Rebecca Bjerga

– Med en gang vi tok kontakt med SAFE, begynte ting å rulle. Nå er vi nesten 40 medlemmer allerede på en måned, sier Skårsmoen.

Skårsmoen sier at det er mange flere som vil melde seg inn, han syns det er kjekt.

– Vi er veldig fornøyde med kontakten vi har med SAFE sentralt, videre nå blir det å få til et årsmøte, der vi velger styre.

Imponert over engasjementet til ildsjelene i Frank´s

Stian Espeland, klubbleder i SAFE Weatherford, har vært en god bidragsyter ifbm med stiftelsen av Frank´s klubben. Han bidro med informasjon og veiledning, og er imponert over engasjementet til ildsjelene i Frank´s.

 decoding=
Stian Espeland Foto: Rebecca Bjerga

– Det er flere tidligere kollegaer som jobber nå i Frank´s, som på forhånd visste hvordan vi i SAFE jobber for våre medlemmers rettigheter. Jeg syns de er en engasjert gjeng, jeg har tro på at de kommer til å få til en god klubb i Frank´s, sier Espeland.

Positivt at brønnserviceområdet vårt vokser videre

Thorbjørn Holger Opstad, forbundssekretær organisasjon, syns det er positivt at brønnserviceområdet vårt vokser videre.

– SAFE er bygget opp på gode lokale klubber, som passer på og hjelper medlemmene våre å ha et rettferdig arbeidsliv. Det gleder oss i SAFE når ivrige folk kommer til oss med et ønske om å gjøre en forskjell for seg selv og sine kollegaer, sier Holger Opstad.