Puls-møte: Hva nå?

Puls-møte: Hva nå?

||

SAFE inviterer til Puls-møte på SAFE-huset tirsdag 10.oktober klokka 10.00 til 15.00.Bransjen har vært i fritt fall, og det er usikkert om bunnen er nådd. Noen anbud er gitt ut, og ordet «bemanningsoptimalisering» går igjen, sier forbundsleder Hilde-Marit Rysst. – Operatørene krever at leverandørene kutter i bemanning, og vi frykter at dette går på helsen […]

SAFE inviterer til Puls-møte på SAFE-huset tirsdag 10.oktober klokka 10.00 til 15.00.Bransjen har vært i fritt fall, og det er usikkert om bunnen er nådd. Noen anbud er gitt ut, og ordet «bemanningsoptimalisering» går igjen, sier forbundsleder Hilde-Marit Rysst.

– Operatørene krever at leverandørene kutter i bemanning, og vi frykter at dette går på helsen og sikkerheten løs. Frykten for at bedriften ikke skal klare å kapre kontraktene, gjør det vanskelig å være tillitsvalgt og vanskelig å sette grenser.

Dette er et viktig tema, og vi inviterer derfor til Puls-møte hvor vi informerer om de juridiske rettighetene rundt problemstillingene, og diskuterer veien videre.

Et av spørsmålene er; kan vi bli enige om en nedre grense, spør Rysst, og ber interesserte deltakere sende påmelding til: hilde-marit@safe.no