SAFE-stand på Sola helikopterterminal

SAFE og Gjensidige på Sola heliporten
SAFE og Gjensidige på Sola heliporten

Rett før Norge ble stengt ned på grunn av korona, hadde SAFE stand på Sola helikopterterminal mandag 2. mars og torsdag 5. mars. Denne trivelige gjengen bidro til at vi fikk flere nye medlemmer.

Initiativtaker, Tom Ove Dyrnes i Safe-klubben Sodexo, fikk med seg flere engasjerte safere på helikopterterminalen på Sola for å bidra til at SAFE vokser. Blant dem som stilte opp på heliporten disse to dagene var: Arnt Håkon Brox (Sodexo), Egil Bjørgås (Transocean), Mariann Dommersnes (NOC), Arild Bringaker (ESS), Alf- Inge Steinsøy (ESS) og Kenneth Hareide (Valaris). Sammen fikk de vervet sju medlemmer, åtte mennesker tok med seg innmeldingsskjema, de skulle melde seg inn senere og flere tok med seg brosjyrer, t-skjorter, drops, skjerf og penner.

– SAFE har ikke hatt stand på Sola heliporten før, så vidt jeg vet, sier Dyrnes, men jeg syns det er viktig at SAFE gjør det fremover. Vi snakker med folk og viser oss fram, det er veldig kjekt, sier han.

Torsdag den 5. mars stilte Gjensidige opp med representantene Solveig Østerhus og Daniel Håland. De sto sammen med SAFE et par timer. Interesserte kunne da stille de direkte spørsmål om forsikringer og annet de lurte på.

– Vi håper på å få flere med oss på laget, for SAFE har veldig gode medlemsfordeler med oss i Gjensidige, sier Håland.

Skriv ut siden