SAFE vokser!

Denne uken ble en SAFE-klubb stiftet i MDE. – Fadderklubben i Equinor kommer til å hjelpe dere med veien videre for et enda mer rettferdig arbeidsliv, sier styremedlem i SAFE-sokkel Equinor, Roger F. Maurstad. 

MDE Group er et globalt rekrutteringsfirma som leverer grunnbemanning i energisektoren. MDE har fått avtale med Equinor fra sommer 2020 om å levere forpleiningstjenester. Ronny Svendsen har jobbet i MDE i noen få måneder, men han er allerede i gang med å skape et trygt arbeidsliv, både for han selv og for de andre ansatte i selskapet. Han er 37 år, har lang bakgrunn fra restaurant og catering på land og har jobbet offshore siden oktober 2017, blant annet for Norsk Offshore Catering (NOC).

Den nyvalgte lederen i klubben og de andre i styret ser frem til å samarbeide med SAFE og SAFE-klubben i Equinor.

– Sammen med det nye styret og SAFE, skal vi bygge en klubb for våre medlemmer i MDE, jeg gleder meg virkelig til å starte med de oppgavene som skal komme i fremtiden, sier Svendsen.

Ronny Svendsen, klubbleder MDE Foto: privat

SAFE i Equinor har hjulpet de ansatte i MDE mye med å komme i gang med klubben, og skal også være fadderklubb i fortsettelsen. Roger F. Maurstad, styremedlem SAFE-sokkel i Equinor og kjøkkensjef på Oseberg feltsenter, ønsker MDE-klubben velkommen i SAFE.

Roger Fimland Maurstad. Foto: privatrta

– Det er stor glede å få ønske velkommen til den nye klubben i MDE i SAFE. Veien videre trenger ikke alltid bli like enkel, men da er det godt å vite at SAFE-sokkel Equinor kommer til å hjelpe dere så godt vi bare kan. Lykke til videre med jobben for et enda mer rettferdig arbeidsliv, sier Maurstad.

Fra selve hjertet på Heidrun, altså kjøkkenet, på Haltenbanken, sender også Trond Cato Fylling, hovedtillitsvalgt i SAFE og kjøkkensjef, sin velkomsthilsen til den nye klubben.

– Jeg vil gjerne gratulerer dere i MDE med klubben i SAFE, velkommen skal dere være. Det har vært en fryd og fornøyelse å få lov å delta i forberedelser i forbindelse med ny klubb. Vi i SAFE, vi gir oss aldri, sier Fylling.

Trond Cato Fylling
Forbundsleder SAFE Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga

SAFE sin forbundsleder, Hilde-Marit Rysst, ønsker MDE-klubben velkommen med en videohilsen.

– Hele SAFE-huset er klar til å bistå dere etterhver som dere trenger hjelp. Vi gleder oss veldig til å ta imot dere, sier Rysst.

Skriv ut siden